Test: Arctic Freezer 12 køler


Litteratur type: Artikel, Køling Skribent: bauner
Frigivelsesdato: lørdag, d. 19. august 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: lørdag, d. 19. august 2017 Billed behandling: bauner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 243,00 DKK Oversættelse af konklusion: bauner
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 2 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 6196 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


Vi har gode erfaringer med køleprodukter fra østrigske Arctic Cooling. Vi var svært begejstrede for den lille Freezer 11LP vi sidst havde på testbænken. Denne gang har de sendt os et eksemplar af deres nyeste tower køler - Freezer 12.
Udover den ret kompakte størrelse, ligner Freezer 12 de fleste andre tower kølere. Køleprofil af aluminium, heatpipes af kobber og en blæser.  Sidstnævnte er særdeles interessant denne gang. Blæseren starter først når PWM signalet overstiger 40 % load. Vi har altså passiv køling ved let brug af computeren.
Trods den beskedne størrelse, formår Freezer 12 alligevel at se ret effektiv, og vi tillader os at sætte forventningerne en smule op.Arctic Cooling blev etableret i 2001 med det formål, at give brugerne støjsvage køleløsninger af høj kvalitet, til billige penge. De fik hurtigt etableret sig, og de fleste af os har, på et eller andet tidspunkt, har et af deres produkter i vores maskiner. Mit første bekendtskab med Arctic Cooling var en GPU-køler til et ATI Radeon 9800 Pro. Der er løbet meget vand gennem åen siden da, og Arctic Cooling producerer i dag også kabler, højtalere, og laderer til diverse periferi-udstyr. Det er dog stadig kølere de fokuserer mest på.


 

Innovation og teknologi på næste side.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk